eikö me jo vuonna 2005 opittu että älkää ruokkiko rölliä

7.02.2017 - 9:39 / nikopetteri.


070217-kerberos

Feminists are dumb! / And poor people too! / (Meme gibberish) (Racist boy) // What primitive and ridiculous BS! // I’ll share this link to all my friends so they’ll know not to support such poor argumentation and malign ideas! // Soon: / Our ideas are shared all throughout the country! / Spread the word! / Go team! Go right-wing populism and neoliberalism! // AND SO THEY GOT WHAT THEY WANTED. AND SO DID THEY: / Hey, nobody’s looking! Bring forth the scissors, brethren! / Hee hee! / Haw haw!

Kategoria: agit-prop.2 vastausta - “eikö me jo vuonna 2005 opittu että älkää ruokkiko rölliä”

  1. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Kyllä! Vaikea yhtälö kun pitää tarkkailla ja olla kuulolla mitä urpoilua on meneillään, mutta samaan aikaan sille ei saa antaa julkisuutta!

  2. kjjo Kirjoittaa:

    Kyllä!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Arkistot