katt som gav en skit och man som sket blomkål

9.02.2015 - 21:25 / nikopetteri.


090215kukkakeppi001

A cat doesn’t care. / A cat doesn’t care. / A cat doesnät care. / Guess if the cat cares.

090215kukkakeppi002

If for no other reason, it would be nice to be of normal weight so I could be for example 66,6kg. / *fucking brutal black metal plays* / What do normal-weight people even look like how does one draw them it would be weird as fuck to weigh more than 57kg which I have never exceeded in my life.

090215kukkakeppi003

Which way do the thigh things go I can’t ass myself to check. / Minä olen ääretön keho.

Kategoria: merda d'artista, puuronsyönti.



3 vastausta - “katt som gav en skit och man som sket blomkål”

  1. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Ite en oo kans koskaan ylittäny kuuttakymmentä vaiks oon 183 pitkä. En oo ollu huolissaan, koska sukukin on laihaa, eikä mulla vaikuta olevan mitään isompia ravinnepuutoksia pientä raudan puutetta lukuun ottamatta. Eli voi olla geeneissäkin. Syön kyl todella vähän, mut nuorempana kun maistu ruoka niin se ei vaikuttanu painoon vaan nopee aineenvaihdunta hoiti homman. Noihin indekseihin ja keskivertoihin ei kannata tuijottaa, koska olemme eliölaji, jonka terveiden yksilöiden välillä on isoja rakenteellisia eroja. Se mikä on olennaista on se, miltä tuntuu, eli onko väsymystä jne. klassisia puutostilojen oireita. En väheksy ongelmaa jos sellaista on, mutta koitan kait sanoa, ettei kannata ottaa suoraan stressiä aiheesta jos muuten on ookoo olot..

  2. nikopetteri Kirjoittaa:

    turhauttavintahan tässä on se, että oon ollu ihan hitsin zen painoni ja ulkomuotoni kanssa koko aikuisikäni, ja nyt inisen jostain ihannepainoista. kaipa epäsäännöllinen ruokailu ja väsymys vaikuttaa arvostelukykyynkin, nyt kun masu täynnä ei ahista yhtään :D lähinnä halusin syyn piirtää itseni kissana, enkä illan suussa jaksanut enää tarkentaa ahdinkoni syytä (plus dramaattisuus ja liioittelu rules 4ever)

  3. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    On kyl käypä syy :) Kisut rules 4ever!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Kategoriat

Arkistot