good vibes only

28.10.2020 - 10:28 / nikopetteri.


Moronääs! Talviaikaan siirtyminen väsyttää ja apurahojen hakeminen ahistaa, mutta onneksi on Feministisen sarjakuvatoiminnan tsemppirinki ja viikoittaiset Jitsi-tapaamiset, joissa voi purkaa sydäntään. Salome on edennyt kuin pikajuna – kyllä, juuri sellainen jonka vessassa ei ole lämmitystä eikä päivävaunuissa pistoketta – mutta etenee kuitenkin. Katkenneita lankoja ilmestyy Oulun sarjakuvafestivaaleilla 21.11., ja sitä voi ennakkotilata täältä.

Olen nyt myös Twitterissä! En tiedä kauanko jaksan sillä leikkiä, Pokémon Go ja Duolingo jaksoivat kiinnostaa ehkä kuukauden päivät. Mutta sielläpä on tämmöinen sarjakuva jota kannattaa lukea! Hyvät vibat kertoo hipeistä, salaliittoteoreetikoista, okkultisteista ja kiusankappaleista. Ilmestyy täysin mielivaltaisesti ja epäsäännöllisesti.

hv02-4 hv07-4 hv10-4

Hyvät vibat, eli Hyvikset, eli HV, onkin hyvää treeniä Oulun sarjakuvafestivaalien pyörittämään SARJAKUVASTRIPIN MM-KISAAN, jonka aiheena on ”koronarokote”! Deadline on tän viikon lauantaina klo 16:59, ja kisatyöt lähetetään Instagramiin aihetunnisteella #coronacomicstrip. Täällä linkki fesetapahtumaan! Tulipa tästä nyt yhtäkkiä tämmönen mainoskanava! No kun ei huvita piirtää päiväkirjaa ennää… Ehkä taas joskus silti kuitenkin… Nykyäänhän Sarjakuvablogit muistuttaa itsestään ennen kaikkea harmillisten roskaviestien muodossa :D Laajenna penissi nyt!

Kategoria: agit-prop.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Arkistot