I’m back back back back back again

2.07.2020 - 10:23 / nikopetteri.


020720-bloggausjatkuu1

2.7.2020. Tekis mieli blogata taas, mutta en tiedä mistä aloittaa. Kahdessa vuodessa on tapahtunut paljon. 1,5 vuodessa? En muista.

Yhteenmuutto.

020720-bloggausjatkuu2

Töissä käyty ja oltu. (Oon ollu taas työtön tammikuusta 2020 alkaen.) Työmatka Pietariin. (Ei nähty paljon muuta kuin laivan seiniä.) Albumia tehty yms. (Albumi #1, albumi #2, antologia, kuvitus. Muista hakea apuraha! En oikeesti ikinä muista hakea vaikka olisi muistutuskin.) Emt tuntuu että en ole enää olemassa taiteilijana. Työnteko on yksinäistä ja hidasta – en näe edistymistäni objektiivisessa valossa ja työkuri on nolla!

020720-bloggausjatkuu3

Bloggaaminen ei maistu, mutta haluan muistuttaa maailmaa siitä että teen yhä sarjakuvia, vaikka mitään ei tule julki. Ja niitä harvoja julkaistuja en osaa markkinoida. PSST! DREAMS OF QUEER UTOPIA -DIGIANTOLOGIA OSTETTAVISSA QUEERWEBCOMIC.COMISTA! Poliittinen tietokirjallisuussarjakuva – nääh. Omaelämäkerrallinen päiväkirjasarjakuva – tuplanääh. Mikä blogin sisällöksi? En haluu piirtää, mutta en haluu tehdä mitään muutakaan. Pitäis kai opetella taas olemaan spontaani ja sosiaalinen tms. Tampereelle muutto kolme vuotta sitten oli shokki jo sikäli, mutta korona-ahdistus päälle vielä (eli yksinäisyys ja pysähtyneisyyden tunne).

Kategoria: dom andra.Yksi vastaus - “I’m back back back back back again”

  1. pikkulaku Kirjoittaa:

    Hei mut ihan mahtavaa että oot vielä hengissä! Oon käyny kuikuilemassa sun blogia aina silloin tällöin et ilmestyisköhän jotain elonmerkkejä, ja tää oli kyllä nyt tän lauantaiaamun piristys.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Arkistot