WHOOP THERE IT IS

18.03.2013 - 15:57 / nikopetteri.


Triidriim julkaistaan Tampere Kuplii 2013 -festivaaleilla Pienlehtimarssissa lauantaina 23. maaliskuuta!

Hinta 2€!

Hae omasi!

Pöö!

Kategoria: merda d'artista.



2 vastausta - “WHOOP THERE IT IS”

  1. alkimohap Kirjoittaa:

    Just letkeää häröilyä. Tässä on aivan selkeästi mangavaikutteita, kun päähenkilöllä on 5 cm paksut shoujoripsisilmät. Sanoisinko taloudellista piirrosta, ei yhtään turhaa viivaa, lennokkasti piirretty, selkeät varjot. Tätä olisi lukenut paljon enemmänkin. Nyt loppu jäi härnäävän avoimeksi, että tuliko sieltä ystävä vai jokin Korkeampi Olento.

    Juu, mä olen se tyyppi, joka lauantaina Kupliissa repeili sille pikku varoitustekstisarjikselle. Nyt vasta tajusin, et sähän teit myös Hyi, homoa! -kokoelmaan sen Pusilan, jossa on vanhempia virkamiehiä. Loistavaa kamaa.

  2. nikopetteri Kirjoittaa:

    Kiitos arviosta! Shoujosilmät oli ehkä vahinko, itse en tosin näe niitä sellaisina. Riippuu ehkä lukijasta, mulle ne on vaan random suttua, laiskiaisen kasvokarvoituksen kuviota :D

    Lehdykkä jäi omastakin mielestä harmillisen lyhyeksi. Jos ois ollu aikaa, oisin tehnyt toisen, erillisen tarinan rinnalle. Se ois tosin varmaan vaikuttanut painatuskuluihinkin. Köyhä taiteilija on köyhä!

    Kiitos myös muiden töideni arvostamisesta :) Törmäillään muissakin sarjistapahtumissa! (Vaikka harvoin käynkään säännöllisesti muualla kuin Kupliissa.)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Kategoriat

Arkistot