Välikommenttina viimeaikaisiin tapahtumiin ja blogitaukoon

22.05.2018 - 16:52 / nikopetteri.


Moikka pitkästä aikaa tyypit! Tällä kertaa ihan lyhyt tekstimuotoinen postaus vain. Sori etten oo päivittänyt blogia pitkään aikaan. Toki näitä taukoja on aiemminkin ollut blogin yli 10-vuotisessa historiassa, mutta koen silti että on nyt selityksen paikka. (sisältövaroitus: kuolema) (English below. Content warning: death.)

*

*

*

Elikkä mun isä kuoli tässä vähän aikaa sitten. Oon yrittänyt pitää huolta henkisestä hyvinvoinnistani, ja oon kokenut että tunnemyrskyni ruotiminen netissä ja blogimaailmassa ei ole ollut oikea keino siihen näin aikaisessa vaiheessa tapahtunutta. En myöskään koe tarpeelliseksi tai terveelliseksi vastaanottaa lukijoiden osanottoja (tarkimmat ovat ehkä huomanneet minun maininneen asiasta lyhyesti henkilökohtaisella Tumblr-tililläni, mutta mulle se maailma on ihan eri kohderyhmää kuin tämä puoliammatillinen blogi/portfolioympäristö).

Palaan kyllä sarjisblogimaailmaan ennen pitkää, lupaan sen! Luotan myös siihen, että te rakkaat lukijat olette ymmärtäväisiä eikä teitä oikeastaan suuremmin haittaa tämä blogitauko, vaikka syy ei olisi näinkään synkkä ollutkaan. Totta puhuen taukoon ovat vaikuttaneet myös työkiireet, sillä olen ollut kyynärpäitä myöten kuvitushommien ja Huojuva torni-sarjakuvan kimpussa. Bloggaaminen on ihanaa, mutta priorisoida täytyy!

Palaillaan taas kesemmällä! Elämä voittaa! NIKO-PETTERI NIVA, SARJAKUVATAITEILIJA JA GRAAFINEN SUUNNITTELIJA, TAMPERE.

*

Sorry for the hiatus, guys! I’ll just write this short explanation as to why I’ve been absent for a while.

My father passed away recently, and I’ve been in mourning. I’d appreciate if I weren’t smothered with condolences (although I know they’ll come; I’ve eperimented with telling about this incident on Tumblr and in real life, but Facebook and this semi-professional blog/portfolio seems a lot more intimidating.)

I’ll return to comic blogging eventually, I promise! I just need to spend some time with my friends, family, and loved ones, and try to take care of myself first. Also I’ve been busy with other comic and illustration jobs, so I’ve had to priorize.

See you again soon! Life will prevail! NIKO-PETTERI NIVA, COMIC ARTIST AND GRAPHIC DESIGNER, FROM TAMPERE CITY.

Kategoria: Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Kategoriat

Arkistot