demon est deus in versus christus verus luciferus

16.02.2018 - 13:04 / nikopetteri.


160218-noitavasara (1)

I began the rehabilitative labour workshop in Legioonateatteri. / Hi! I’m Niksu, 27 years old, and I’m not interested in getting a job. // Excercise and getting up early is quite nice after all! // COMMON COLD! // I changed my mind, being awake and being alive both SUCK WHOLE ASS. // I’ve had long naps. That’s the only kind of naps I know how to take.

160218-noitavasara (2)

Then we went to Oulu! // OYT: NOITAVASARA! / Very long but beautiful ritual scenes. // I didn’t make any contact with the characters. / Huh, the main character is currently being manhandled. I’m not touched by this. / Or rather, they were not characters (Not even the ones based on historical figures! Such as Matthew Hopkins etc.) as much as they were archetypes and symbols. Not unlike tarot… // Read this paragraph! / React to this interrogation! / Make way to an actor climbing on top of the audience! / Interactive theatre makes me very uncomfortable.

160218-noitavasara (3)

Take the hand of the person you’re sitting next to and tell them: ”I LOVE YOU!” // – // Hee hee, hoo hoo.

Kategoria: puuronsyönti.4 vastausta - “demon est deus in versus christus verus luciferus”

 1. Sarppi Kirjoittaa:

  Noitavasara kiinnostais, mutta oon usealta eri tyypiltä kuullut että kyseessä semiahdistavaa goremäiskettä. Ehkä jätän välistä.

 2. nikopetteri Kirjoittaa:

  joo en tosiaankaan suosittele ihmisille joita ahdistaa esim kidutus ja (seksuaalinen) väkivalta. syystäkin k18-merkitty näytelmä

 3. Muhvu Kirjoittaa:

  mie inhoon interaktiivista teatteria. helvetin ahdistava tilanne. en mee teatteriin varmana, jos en tiedä esityksestä tarpeeksi etukäteen, jotten joudu tukalaan tilanteeseen. Joskus oli ahdistavaa koululla ko teatteriopiskelijat olivat päättäneet vetää semi-interaktiivst esitystä ruokailijoiden keskellä. hyvä et dyötyä sai ahdistukselta >:-(

 4. MISSÄ SPOILER Kirjoittaa:

  WARNING

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Arkistot