lain henki

19.09.2017 - 14:08 / nikopetteri.


190917-rulez1-1

Mua jotenkin epäilyttää julkaista tää kuvitus??? Vaikka siinä on natsipariskunta esitetty naurettavassa ja epäsuotuisassa valossa (ja tungin vielä varmuuden vuoksi FUCK NAZIS NATSIT VITTUUN-vesileiman overlay-filtteriksi :D) niin onhan ne silti vähän symppiksiä eläinhahmoja. Mutta ehkä mun nyt pitää vaan luottaa että useimpien ihmisten mielikuvissa sika on tyhmä ja likainen eläin…

Tässä vielä vaitonainen kohtaaminen nasuparin kanssa:

190917-rulez2

(Central Square.) / Oooh, look at that voima-asetelman vakiinnuttaminen. / (A nazi and his girlfriend, walking into red lights.) / (Me on a new bike waiting for green lights, not wanting to fall over in front of a car.) // (Kaleva district.) (A narrow walkway.) // Does this look like a bike lane to you?! // Not all the rules are meant to or worth breaking. / (Car lane.) / Anarchism is about making room for EVERYONE. (Except nazis.)

Kategoria: puuronsyönti.Yksi vastaus - “lain henki”

  1. kjjo Kirjoittaa:

    Kypsymättömät ottavat ironian ohjeena. Muistelen lapsuutta.

    Alitajunnalle on turha sano ei, koska se ymmärtää vain plusmerkkistä viestintää. Jos sanot ”ei hyvä natsi”, alitajunta kuulee ”hyvä natsi”.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Arkistot