tiskikone sinappikone

24.01.2017 - 9:00 / nikopetteri.


230117 (1)

(Empty ramen packages and beer cans, dishwasher full of dirty dishes) / (Laptop: ”Hi, how’re zine things?”) / (Paper: ”Thesis deadline: November December January February March probably?”) // It’s not that I can’t afford to live a wholesome life, but I’ve never had any prior experience with it.

230117 (2)

This page is dedicated to all kinds of positive shit! // Spring is just around the corner! / Aion nussia aurinkoa. // I quit smoking and will probably relapse in the summer, again. // I have friends who love and respect and support me! / You go, Glenn Coco! // My British friend Robbie is coming to visit me next month! / (Räps!) // I couldn’t think of anything to fill this panel but yeah life iz good. Oh yeah Hässäkkäpäivät is just around the corner too.

Kategoria: merda d'artista.2 vastausta - “tiskikone sinappikone”

  1. Martta Kirjoittaa:

    Googlailin outouksia ja päädyin randomisti sarjakuvablogiisi. Se on upea ja superhauska <3 Keep up the good work

  2. nikopetteri Kirjoittaa:

    oispa mielenkiintoista tietää millä hakusanoilla mun blogiin ollaan päädytty noin yleensä :D ehkä senkin vois tietenki jostaki ottaa selville mutta kenellä nyt semmoiseen aikaa on. ihana kun tykkäät hei! kiitti!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Arkistot