HeteroseXual Animals #3: KUSISUKKAFEST

25.07.2016 - 12:00 / nikopetteri.


MORO PASKOILLE! Kävi niin, että mun pitää jälleen lypsää itselleni irtopisteitä koulusta kesäkuukausien aikana valmistuakseni edes jokseenkin säädyllisen aikavälin puitteissa. Mikäpä olisikaan ihanampaa kuin ottaa pienprojektiksi samaa paskaa mitä teen ihan omaksi huvikseni?

Koska tein tämän yhdessä kuukaudessa samalla opparia ja byrokratiaa jongleeraten, tuli tästä Hetskusta ihan Paska. Olisi kuitenkin sääli jos se jäisi vain kovalevylle homehtumaan, joten miksei julkaista sitä internetissä, kuten ensimmäiset Hetskut?

Joten, guys and gals and nonbinary pals: HETEROSEXUAL ANIMALS PART KOLME. ENJOY.

HXA ETUKANSI 2

paina kuvaa päästäksesi lukemaan! yow-zah!

Kategoria: merda d'artista.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Arkistot