too queer for the queers

1.03.2013 - 18:37 / nikopetteri.


Kahtokkeepa tämän uutisen kommenttiosio lämppäriksi (Ranneliike on suomalainen hlbt-portaali). Esiinnyn siis itsekin k.o. DVD:llä, mikäli tämä ei käy ilmi uutisessa.

Ja loppukevennykseksi vielä tänään kirpparilta bongaamani paita, joka on toistaiseksi ”homomaisin”/”neitimäisin”/whateverein vaatekappale jonka olen ikinä ylleni pannut. Yllättäen ostopäätöksen sinetöi printti ja 1,50€ hinta. Stay classy, stay fabulous, stay queer!

Kategoria: agit-prop.



4 vastausta - “too queer for the queers”

  1. jelden Kirjoittaa:

    kiääh tämä blogi on riemu

  2. Jiivana Julma Kirjoittaa:

    Eroon lokeroista, sanon minä :) Tai sitten identiteettilokeroiminen loogilliseen loppupäätelmään, jossa jää vain yksilöitä, joilla kaikilla on oikeus olla kuinka huvittaa!

  3. Jenni Kirjoittaa:

    Muistan kun Voimassa oli henkilöhaastattelu aspergerin syndrooman omaavasta henkilöstä, joka oli myös transsukupuolinen. Oli tullut sitten palautteeseen, että nyt oli liian outo tyyppi aspeja edustamaan. Ihan kuin pitäisi olla tilastollista keskikastia kaikissa muissa elämän osa-alueissa, jos edustaa yhdessä poikkeamaa. Videokommenteissa huvitti/ärsytti se, että samaistumisvaikeus muka kompastuu vaatteisiin ja hiustyyleihin. Tai en nyt ainakaan noista tarinoista mitään poikkeavan outoa löytänyt. Miellytti, että tuolainen audivisuaali on tehty näillä leveyspiireillä.

    Mut hei, asiatäytteisen hieno merkintä.

  4. Ilukka Kirjoittaa:

    Inhottaa kun ihmiset pitää homoutta jotenkin mitattavana, arvotettavana ja aineellisena asiana, jota pitäis kauheasti vaalia, jotta se ei katoaisi tai olisi vääränlaista tai feikkiä tai jotain…

    Vittu oli sitä sodomiittejä ennenkin ja ihantavallisia hemmoja ne oli.

    Ja tilitän koska YHYY EN HALUU OLLA FABULOUS, enkä classy, enkä ees queer. Haluan vaan olla karvainen.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Kategoriat

Arkistot